TeleVisie2010 op 19 en 20 april in de Home Boxx Nieuwegein


`Social Networking. Share wherever you are!'

NAARDEN, 20100125 -- Mobile Communication Company (MCC) organiseert voor de 14e keer op rij TeleVisie, het grootste onafhankelijke Nederlandse platform voor alles wat en iedereen die met mobiele communicatie te maken heeft. Op maandag 19 en dinsdag 20 april zal TeleVisie2010 plaatsvinden in de Home Boxx, Symfonielaan 1 in Nieuwegein. De beurs is op beide dagen geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

TeleVisie2010 biedt diverse partijen de mogelijkheid hun oplossingen en innovaties op het gebied van mobiliteit, digitaal entertainment, navigatie en telecommunicatie lokaal te presenteren.

Dit jaar staat het thema Social Networking. "Share wherever you are!" centraal. Netwerken en delen van gedachten, bestanden en werk zijn nog nooit zo makkelijk geweest. `Social media' en `social location' zorgen ervoor dat mensen relevante informatie krijgen aan de hand van behoefte, locatie en virtueel profiel. Men kan op afstand samenwerken, via LinkedIn, Hyves of Facebook op de hoogte blijven van elkaars welzijn en verborgen restaurantjes delen met iedereen die het weten wil. Voor het leukste hotel gaat men af op het oordeel van gelijkgezinde vreemden en over locaties valt met Google Earth, Layar en GPS meer te leren dan met het blote oog waar te nemen is. Een interessante en gunstige ontwikkeling voor de branche, die met nieuwe producten en diensten inhaakt op deze trend.

Binnenkort meer informatie over TeleVisie2010: www.televisiebeurs.nl.

Mobile Communication Company (MCC)
MCC Nederland biedt dealers en resellers complete oplossingen op het gebied van telecommunicatie, informatietechnologie en navigatie bestemd voor mobiele professionals. MCC is de grootste onafhankelijke distributeur van telecommunicatiehardware, mobiele oplossingen en abonnementen in Nederland. Tot het productaanbod van MCC behoren onder meer mobiele telefoons, smartphones, digitale camera's, dect telefonie en laptops, inclusief connectiviteits-, synchronisatie- en navigatieoplossingen van vooraanstaande leveranciers.
MCC is gevestigd in Naarden. Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van Triade Holding (www.triadeholding.com), een toonaangevende internationale distributeur in IT, Telecom en Consumenten-Electronica met vestigingen in Nederland (Quote, Hakro en MCC), België (MCC Belgium) en Denemarken (Rosenmeier). Meer informatie is te vinden op www.mccnederland.nl.


Ook dit jaar organiseren we op maandag (19 april), voorafgaand aan de officiële opening van de beurs, een persconferentie in de boerderij naast de HomeBoxx. Reserveer vast tijd in uw agenda! Zodra sprekers en programma bekend zijn, sturen we u een uitnodiging.





Ingezonden persbericht