Buck uit Rijswijk verkozen tot Buurthond van het Jaar


Buck verkozen uit ruim 2.000 genomineerden

Amsterdam, 20100419 -- Buck uit Rijswijk is verkozen tot Buurthond van het jaar. Buurtlink.nl heeft in samenwerking met PetNews.nl de Buurthond van het Jaar Verkiezing georganiseerd. Alle buurtbewoners in Nederland werd de kans geboden om hun hond in het zonnetje te zetten. Uit de ruim 2.000 genomineerde honden is Buck verkozen tot de Buurthond van het Jaar. De nummers twee en drie zijn Ice van Quantide uit Horst en Veda uit Teteringen.

Buurthond Buck uit Rijswijk
Volgens zijn bazin is Buck lief, gehoorzaam, heldhaftig, allemansvriend, actief en speels. Bovendien kan Buck de blindengeleidehond kunnen worden als de raad van beheer het goedkeurt. Buck zijn video staat op buurthondvanhetjaar.nl/2010/honden/Buck-de-Kruising-uit-Rijswijk-1437/

Publieksjury en Vakjury
Uit de buurthonden waar online het meeste op gestemd is, bepaalt een vakjury de Buurthond van het Jaar. De vakjury bestaat uit Bridget Maasland (presentatrice), Nique Hanskamo (hoofdredacteur Hart voor Dieren), Walter Boer (marketeer Proteq) en Jan van Summeren, oprichter Stichting ZorgDier Nederland.

Prijzen
De winnaar van de Buurthond van het Jaar wint onder andere een week lang een verblijf in een luxe vakantiebungalow van vakantie-met-huisdieren.nl samen met zijn baasje Verder worden er nog meer prachtige hondenprijzen verdeeld onder de overige winnaars.

Wat is Buurtlink.nl?
Op Buurtlink.nl komt de bezoeker op de website van zijn of haar buurt. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over de buurt. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Buurtlink heeft 465.000 leden en 1.000.000 bezoeken per maand. Meer informatie over Buurtlink.nl vindt u op www.buurtlink.nl.

Wat is PetNews.nl?
Petnews.nl is een internetmagazine voor baasjes die meer willen weten over hun huisdier. Iedereen kan er handige verzorgingstips, leuke dierenweetjes en nuttige informatie over huisdieren vinden. Gratis uiteraard. Meer informatie op www.petnews.nl





Ingezonden persbericht