Ingezonden persbericht


persinformatie

Hotels.com benoemt nieuw Head of Technology

Amsterdam, 19 april 2010 - 's Werelds toonaangevende boekingssite Hotels.com kondigde vandaag de benoeming aan van Michael Remedios als Head of Technology. In zijn nieuwe functie zal Remedios volledig verantwoordelijk zijn voor het technologieplatform van Hotels.com.

Hij zal leiding geven aan het 'technology team' van de organisatie bij het bouwen, integreren, lanceren en onderhouden van de Hotels.com websites wereldwijd. Tot zijn taken behoren tevens de opbouw van Hotels.com's technology team in Londen, het uitbreiden van ontwikkelingsprocessen, innoveren ter verbetering van de kwaliteit van de websites en het verhogen van de klanttevredenheid over de sites.

Remedios is sinds februari 2009 bij Expedia en Hotels.com betrokken als adviseur bij een belangrijk intern technologisch project. Gedurende die periode liet hij zien over uitstekende leidinggevende kwaliteiten te beschikken. Hij brengt een schat aan kennis met zich mee over de reisbranche en eCommerce, alsmede over het merk Hotels.com.

Remedios is een ervaren productioneel, operationeel en technologisch leider. Zijn vorige functies bestonden uit Chief Technology Officer voor Move Inc, waar hij verantwoordelijk was voor alle technologische functies en operaties, en Chief Information Officer voor Shopping.com, onderdeel van eBay Inc. Daarvoor was hij Chief Information Officer voor Travelocity en Lastminute.com. Remedios runde tevens zijn eigen bedrijf, Star Solutions Inc, waarmee hij technologische bedrijven adviseerde.

Michael Remedios behaalde zijn Ph.D. Computer Control en Fluid Dynamics aan Nottingham (Trent) University en zijn B.Sc. Physics and Computer Science aan Kings College, Universiteit van Londen.

Einde persbericht. Maandag 19 april 2010.

Noot voor de redactie (