Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort, 19 april 2010

SKY RADIO BLIJFT DE KOMENDE DRIE JAAR DE TENNISZENDER VAN NEDERLAND

Sky Radio 101 FM blijft de komende jaren als mediapartner aan de KNLTB verbonden. De KNLTB en Sky Radio 101 FM werken sinds 1999 samen aan de promotie van tennis in Nederland. In de komende drie jaar wordt deze samenwerking met enthousiasme voorgezet.

De KNLTB is zeer tevreden over de samenwerking met Sky Radio 101 FM. "Wij zijn verheugd met de verlenging. Sky Radio is al jarenlang een vaste waarde in tennissend Nederland. Een goede partner waarmee we gezamenlijk de passie voor tennis in Nederland blijven vergroten," aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB.

Ab Trik (CEO Sky Radio Group): "Sky Radio is erg ingenomen met de samenwerking met de KNLTB. Tennis is een volkssport geworden. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van onze luisteraars zelf tennist of graag naar tennis kijkt. Dat merken we ook aan de grote belangstelling voor onze acties, waarbij kaarten voor Davis Cupwedstrijden en Grand Slams in binnen- en buitenland te winnen zijn. Ik ben blij dat we de samenwerking met de KNLTB de komende drie jaren voortzetten."