Stacey Rookhuizen leidt Road to Quote, voor ondernemende studenten\

De kunst van het ondernemen
Met het thema Creatief Ondernemerschap wil de Academic Business Club de kunst van het ondernemen laten zien. Daarnaast willen zij de aandacht vestigen op de creativiteit die vereist is om een nieuw en origineel idee op de markt te zetten. Topondernemers en aanstormende talenten uit de ondernemerswereld komen hun verhaal vertellen. Voor de student is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Door de vele deelnemers uit de ondernemersbranche leent de avond zich bij uitstek om te netwerken.

Win 500 euro!
De avond biedt een uiteenlopend programma. Inspirerende sprekers worden afgewisseld met een Infomarkt, een Ondernemerslounge en een 'Pitching contest'. De student moet hierbij op het podium binnen twee minuten zijn idee voor een onderneming verdedigen. De winnaar verdient ¤ 500,-. Naast Stacey Rookhuizen zijn de sprekers Roy van Dalm (expert creatieve economie), John Wittmaekers (studenten.net, stages.nl), Niels Peteri (Quooker, de kokend waterkraan) en Marque Joosten (Freeler, funda.nl, zomoto.nl). In de 'Ondernemerslounge' krijgen de studenten de gelegenheid om met succesvolle ondernemers over hun ideeën te praten. Ook is er een Infomarkt waar men informatie kan inwinnen over alles wat er komt kijken bij het startende ondernemerschap. Meer informatie over de avond is te vinden op www.roadtoquote.nl.

Het ABC voor de student met ambitie
De Academic Business Club (ABC) organiseert the Road to Quote in samenwerking met Starterslift, Bureau Kennismakelaar van de Gemeente Tilburg, Studium Generale en de Tilburgse instellingen voor Hoger Onderwijs. De ABC is er voor iedere student die de ambitie heeft een eigen onderneming te starten tijdens of na de studie. Zij helpt de startende ondernemer een weg te zoeken in onbekend ondernemersland. Via ABC kan de jonge ondernemer in contact komen met andere ondernemers en zo kennis en ervaring opdoen.




Ingezonden persbericht