Gemeente Harderwijk


Praat mee over de WMO in Harderwijk

11/03/2010

De gemeente Harderwijk wil graag met haar inwoners van gedachten wisselen over de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Alle Harderwijkers en Hierdenaren zijn daarom van harte welkom bij de WMO bijeenkomst op woensdag 20 april vanaf 17.00 uur in het stadhuis. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

De WMO in Harderwijk zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en mee kunnen doen in de samenleving. Tijdens de bijeenkomst informeert de gemeente Harderwijk over het huidige beleid en de stand van zaken binnen de WMO uitvoering. Daarnaast hoort de organisatie graag van de inwoners van de gemeente Harderwijk hoe het nog beter kan. Tijdens de bijeenkomst wordt volop gelegenheid geboden om goede ideeën voor te dragen en zo te helpen het beleid verder vorm te geven.

De gemeente Harderwijk hoopt met een jaarlijkse bijeenkomst het beleid van de WMO verbonden te houden met de samenleving van Harderwijk. Meer informatie en aanmeldingen: Regio Noord-Veluwe, mevrouw Van de Berg, m.vdberg@regionoordveluwe.nl. Of kijk op www.harderwijk.nl.


____________________