Waterschap Zeeuws-Vlaanderen

waterschapsverkiezingen

Informatiebijeenkomsten waterschapsverkiezingen

Op dinsdag 20 en woensdag 21 april organiseren de Zeeuwse waterschappen twee bijeenkomsten over de waterschapsverkiezingen. Tijdens deze bijeenkomsten vertelt het waterschap over de verkiezingen en wordt informatie gegeven over de registratie van partijen en de kandidaatstelling. De verkiezingen vinden vanaf 11 tot en met 23 november 2010 op schriftelijke wijze plaats.

Sinds januari 2010 werken de medewerkers van waterschap Zeeuws-Vlaanderen en waterschap Zeeuwse Eilanden al samen. Beide waterschappen fuseren bestuurlijk per 1 januari 2011 tot het nieuwe waterschap Scheldestromen. Dat betekent dat er voor het nieuwe waterschap een nieuw bestuur gekozen moet worden.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten beginnen beide om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is men welkom. De avond op 20 april wordt gehouden in het waterschapskantoor Middelburg aan de Kanaalweg 1. De avond op 21 april vindt plaats in het waterschapskantoor Terneuzen aan de Kennedylaan 1. De bijeenkomsten duren tot ongeveer 21.30 uur. Na de bijeenkomst ontvangen geïnteresseerden een pakket met informatie over de verkiezingen en registratie en kan men nog informeel met andere geïnteresseerden netwerken.
Mensen kunnen zich tot uiterlijk 14 april opgeven voor een van deze avonden.

Middelburg, 6 april 2010