Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

NORT Congres Food & Health

Hierbij willen wij u graag herinneren aan het NORT Gelderland Congres 'Food & Healthâ op dinsdag 20 april van 13.30 tot 16.30 uur in Scandic Sanadome te Nijmegen.

Centraal deze middag staan de kansen die âvoedsel en gezondheidâ bieden aan Gelderse ondernemers in recreatie & toerisme. Op het programma staan inspirerende experts zoals Hans Steenbergen (o.a. Shoot My Food), Erik van Veluwen (o.a. Landgoed Rhederoord) en Albert van Rheede (Scandic Sanadome Nijmegen). Deze middag vindt bovendien de uitreiking plaats van de NORT Gelderland Ondernemers Award Recreatie en Toerisme.

De werkconferentie is bedoeld voor ondernemers, bestuurders, beleidsmedewerkers en andere betrokkenen die actief zijn in recreatie en toerisme in Gelderland. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn te komen, denk dan eens aan uw verantwoordelijke voor de keuken of horeca die ook zeer welkom is op dit congres.

Meer informatie over het programma en de sprekers kunt u vinden op onze website via de volgende link:
http://www.nortgelderland.nl/index.php?wme_menuid=45e01c404e6686c9efc

Deelname aan het congres is gratis.

Mocht u zich nog niet hebben opgegeven dan ziet NORT Gelderland uw aanmelding graag uiterlijk maandag 12 april tegemoet.

06 april 2010