Saxion
BR>

ma 12 april 2010

Persoonlijke gesprekken bij Saxion

Saxion organiseert speciale afsprakenavonden voor haar potentiële deeltijdstudenten en cursisten. Ze wil de kandidaten graag op maat bedienen, door een persoonlijk gesprek met iedere geïnteresseerde te voeren.

De afsprakenavonden vinden plaats op dinsdag 20 april in Deventer en donderdag 22 april in Enschede van 17.00 tot 20.00 uur.

Tijdens de afsprakenavond ontvangt de belangstellende een studieadvies op maat, afgestemd op zijn of haar persoonlijke wensen en ervaring. Het voeren van zo'n persoonlijk gesprek is met name interessant voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of praktijkgerichte cursus willen volgen. Saxion biedt een breed palet aan opleidingsmogelijkheden; deeltijdbachelors, post-hbo, masters, cursussen en Associate degrees.

In het najaar van 2010 start Saxion met de nieuwe leergang `Duurzaam Ondernemen in de Praktijk'. In deze leergang worden concrete hulpmiddelen aangereikt om aan het werk te gaan. Er wordt, gerelateerd aan de verschillende modulen, gewerkt aan opdrachten binnen de eigen organisatie. Na afloop van de leergang ligt er een goede basis voor de verdere implementatie van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

In september start ook de Master Leren & Innoveren van Saxion. Deze tweejarige Master richt zich op ervaren docenten uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Tijdens de opleiding leren docenten hun eigen praktijk op een wetenschappelijk verantwoorde manier te verbeteren. Na de opleiding mogen docenten zich Master of Education noemen.

Via www.saxion.nl kunnen belangstellenden zich vooraf aanmelden voor een persoonlijk gesprek op maat of voor een van de groepsvoorlichtingen.


-------------------------------------EINDE
PERSBERICHT---------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, r.admiraal@saxion.nl.


____________________ Zoek