Deelgemeente Charlois Rotterdam

Informatiebijeenkomst werkzaamheden Pleinweg

Binnenkort start Gemeentewerken Rotterdam met werkzaamheden aan de parallelweg van de Pleinweg aan de zijde van de Tarwewijk. De werkzaamheden duren tot eind 2010. Dinsdag 20 april van 18.00 tot 20.00 is er een informatiebijeenkomst in Wijkgebouw Tarwewijk, Wolphaertsbocht 500.

Werkzaamheden project Pleinweg

Gemeentewerken voert diverse werkzaamheden uit aan de parallelweg Pleinweg (kant Tarwewijk). Het gaat om het vervangen van het asfalt op de rijbanen, het opnieuw bestraten van de parkeervakken, het aanleggen van een fietspad, het vervangen van de riolering en het aanleggen van een persleiding.

Op de Pleinweg parallelweg zuidzijde tussen de Wolphaertsbocht en het Maastunnelplein wordt de nieuwe persleiding aangelegd op een bestaande persleiding.


1^e fase: Pleinweg tussen Wolphaertsbocht en Verschoorstraat

De eerste fase begint op maandag 24 mei en duurt tot en met vrijdag 18 juni.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een persleiding onder de Pleinweg ter hoogte van de Verschoorstraat. Daarvoor moet de Pleinweg (secundair) tussen de Wolphaertsbocht en de Verschoorstraat worden afgesloten voor auto- en fietsverkeer. De Verschoorstraat blijft bereikbaar via de Bas Jungeriusstraat. Autoverkeer richting het Maastunnelplein en de Maastunnel blijft mogelijk via een omleiding.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdagavond 20 april tussen 18.00 en 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden. U kunt binnenlopen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Medewerkers van Gemeentewerken geven tijdens deze bijeenkomst een toelichting.

Het gaat hierbij om rioleringswerkzaamheden, verkeersomleidingen, bereikbaarheid van uw woning/bedrijf, alternatieve routes voor het openbaar vervoer en dergelijke. Op deze avond hebt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Informatie

Kijkt u voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rotterdam.nl/Pleinweg.

Voor meer inlichtingen over deze informatieavond en de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Willy Roozenbeek, afdeling Communicatie, telefoonnummer (010) 4895806.

Datum : dinsdag 20 april 2010

Tijd : 18.00 20.00 uur

Locatie : Wijkgebouw Tarwewijk, Wolphaertsbocht 500 te Rotterdam