Politie Drenthe

Dinsdag

Provincie Drenthe, 20-04-2010

Aanhouding winkeldiefstal

EMMEN De politie heeft maandagochtend een 15-jarig meisje uit Emmen aangehouden voor winkeldiefstal op de Monetpassage. Het meisje wilde mascara wegnemen uit een winkel aan de Monetpassage. Ze werd door agenten naar het politiebureau gebracht. Tegen het meisje werd proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval met letsel

EMMEN Maandagmiddag is bij verkeersongeval op de Ermerweg een 17-jarig jongen uit Emmen gewond geraakt. De jongen kwam op een brommer uit de richting van de Wilhelminastraat rijden en reed richting de Noordbargerstraat. Een 43-jarige automobiliste uit Emmen kwam de bromfietser tegemoet en wilde linksaf de Ermerweg op rijden. De automobiliste zag de brommer over het hoofd en deze werd geschept. De 17-jarige jongen liep door de aanrijding een gebroken sleutelbeen op en werd per ambulance naar het Scheperziekenhuis in Emmen gebracht. De automobiliste raakte niet gewond.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.