Gemeente Maasgouw


Algemene bekendmaking gedoogbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken, met inachtneming van afdeling 3.6 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), het volgende bekend.

Het college heeft in haar vergadering d.d. 30 maart 2010 besloten om het gebruik van het achterterrein van het perceel, gelegen aan de Bogenstraat 8 te Thorn (kadastraal bekend als THO-00-A-4105), ten behoeve van parkeren door gasten en medewerkers van hotel Crasborn te Thorn, in afwachting van de (planologische) legalisatieprocedure te gedogen.

Het voorgaande wil concreet zeggen dat tegen het gebruik van de gronden als parkeerterrein, hoewel sprake is van een met het geldende bestemmingsplan strijdige situatie, niet (bestuursrechtelijk) handhavend zal worden opgetreden in afwachting van de herziening van het bestemmingsplan. De herziening biedt immers de basis voor legalisatie.

Aan het gedoogbesluit zijn voorwaarden verbonden.

Het gedoogbesluit ligt voor iedereen gedurende een periode van zes weken na deze publicatie ter inzage in de inforuimte van het Publiekscentrum, Markt 36 te Maasbracht.

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken na verzenddatum van het gedoogbesluit (= 12 april 2010) schriftelijk en gemotiveerd bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Indien onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist kan op grond van artikel 8:81 Awb tevens aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond, een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00