Zuka.nl investeert fors in nieuwe website

20/04/2010 10:00

Zuka.nl

Zuka.nl lanceert een vernieuwde website die bezoekers in staat stelt om beter en sneller een woning van hun gading te vinden. Zo biedt internetmakelaar Zuka.nl op overzichtelijke en gebruiksvriendelijke wijze gratis toegang tot het grootste online woningaanbod van Nederland.

De vernieuwde website van Zuka.nl biedt een onovertroffen keuze aan koopwoningen, omdat Zuka.nl niet alleen het aanbod van NVM-makelaars weergeeft maar ook dat van andere partijen (Vastgoed Pro, VBO en individuele makelaars) en, in toenemende mate, particulieren.

Kosten besparen

De vernieuwde website www.Zuka.nl heeft een zakelijke, ingetogen uitstraling en oogt toegankelijker. Zo zijn, op basis van marktonderzoeken, de keuzemogelijkheden en informatie op de homepage beperkt en aangescherpt. Huizenzoekers kunnen in een handomdraai het aanbod van koopwoningen in de prijsklasse van hun keuze selecteren. Ook geeft Zuka.nl, in tegenstelling tot andere internetmakelaars, zo veel mogelijk informatie in tekst en beeld over de woningen en kan zelfs worden doorgeklikt naar de makelaar die de woning verkoopt. De diensten van Zuka.nl zijn gratis voor woningaanbieders én kopers, die zich daarmee veel kosten besparen.

Formule

"Je nieuwe woning zoeken via het internet is helemaal van deze tijd en wordt steeds populairder. Wil je tegenwoordig een huis kopen, dan kijk je eerst op internet- daarna ga je zonodig naar een makelaar", aldus directeur Ron van Veldhoven van Zuka.nl. De internetmakelaar werd door zijn formule in korte tijd populair onder huizenverkopers én kopers en heeft zo'n 238.000 woningen op de website te koop staan. De nieuwe website is inmiddels online.





http://www.zuka.nl/

http://www.zuka.nl