Saxion
BR>

di 20 april 2010

Site kiezennaschool.nl beschikbaar

Rotaryclub Deventer heeft in samenspraak met Saxion en ROC Aventus de website www.kiezennaschool.nl ontwikkeld, die de mogelijkheid biedt om in contact te komen met diverse beroepsbeoefenaren.

De website is bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs om zich te oriënteren op beroepsmogelijkheden. Studenten van Saxion en ROC Aventus kunnen via de site in contact komen met mensen, die al actief zijn in het beroep of de branche waarvoor zij de studie volgen.

Ze kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over stages en afstudeermogelijkheden of informatie vragen over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt of om praktische tips te krijgen. Ook docenten die in contact willen treden worden daartoe van harte uitgenodigd.

De website geeft een overzicht van alle beroepen en branches, die via de Rotaryclub Deventer vertegenwoordigd zijn.

De website wordt woensdag 21 april om 14.00 uur gelanceerd in restaurant Rollecate van Saxion aan de Handelskade in Deventer. Rotaryleden, werkgevers, studenten en medewerkers zijn daarbij welkom.


-------------------------------------EINDE
PERSBERICHT------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met JJ. Schoemaker van Rotaryclub Deventer, tel. 06-53322048 of R. Admiraal van Saxion, tel. 053-4871635.

U bent van harte uitgenodigd om bij de start van de site op 21 april aanwezig te zijn.


____________________ Zoek