Gemeente Enkhuizen

Rentegratie project ActiefTalent

Zoals eerder gemeld is de gemeente Enkhuizen in samenwerking met ActiefTalent en de Brijderstichting een uniek rentegratie traject gestart. Doel van het project is langdurige werklozen met een verslavingsachtergrond te begeleiden naar een zinvolle dagbesteding of een betaalde baan. Inmiddels zijn vier deelnemers aan de slag gegaan.

Schoonmaak Zuidertoren/graffitiverwijdering
In het kader van de dagbesteding wordt het eeuwenoude stof binnen de Zuiderkerktoren door de medewerkers verwijderd. De Drommedaris heeft inmiddels al een schoonmaakbeurt ondergaan. Binnenkort wordt ook de graffiti in de binnenstad verwijderd Na het werk wordt er samen met de medewerkers een broodmaaltijd genuttigd.

Informatie
ActieTalent is gevestigd in de Zuiderkerksteeg 10, 1601 HJ Enkhuizen. Deelnemers zijn welkom op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot en met 13.30 uur. Genteresseerde deelnemers kunnen ook bellen of mailen. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Peter Verzeilberg (Werkmeester), tel.: 06 125 852 30, e-mail:
p.verzeilberg@actieftalent.nl of John Hof (Trajectbegeleider), tel.: 06 489 817 79, e-mail: j.hof@actieftalent.nl. Deelnemers ActiefTalent