Gemeente Grave

Senioren samen erop uit via Contactpunt

Samen wandelen, samen fietsen, samen naar een museum, of samen een andere leuke activiteit ondernemen. Steeds meer 55-plussers willen graag leuke dingen doen en er op uit gaan, maar het liefst niet alleen. Zij zijn dan ook op zoek naar een of meer andere personen om iets mee te ondernemen. Het is echter niet altijd makkelijk om in de eigen omgeving iemand te vinden met dezelfde interesses.

Â

Activiteitenbemiddeling
Contactpunt, activiteitenbemiddeling via RIGOM, speelt hier op in en brengt mensen met dezelfde belangstelling met elkaar in contact door middel van een advertentiemagazine. Zo kan men op eenvoudige wijze nieuwe kennissen zoeken of een groepje vormen, zoals een eetclub of wandelgroepje. Op dit moment heeft Contactpunt in totaal 110 leden, waarvan 8 uit de gemeente Grave.

Â

Sluit u aan
Om een advertentie te kunnen plaatsen in het advertentiemagazine, dient u lid te worden van Contactpunt. Het lidmaatschap kost ⬠5,- per jaar. Via een anonieme advertentie onder nummer kunt u in contact komen met andere 55-plussers die dezelfde hobby of interesse hebben. Wilt u in de komende lentemaanden er ook samen met een maatje op uit, doe dan mee en sluit u aan bij Contactpunt!

Â

Informatie
Voor nadere informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met Ilse Garraud van RIGOM, Schadewijkstraat 6 in Oss (0412) 65 32 44.

Â

Â