Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 20-04-2010

Ex houdt gezin wakker

TILBURG - De politie heeft vanmorgen rond de klok van 02.00 uur bij een woning in Tilburg Noord een 32-jarige Tilburger aangehouden. De man zocht contact met zijn ex-vrouw die voor hem de deur niet wilde openen. Hij besloot vervolgens onophoudelijk te bellen waardoor de nachtrust van zijn ex-vrouw en de kinderen verstoord werd. De politie trof hem aan en nam hem mee naar het bureau ter zake nachtrumoer.

Politie pakt Tilburger op voor schennispleging

TILBURG - De politie heeft vanmorgen een 28-jarige Tilburger
aangehouden. Hij wordt verdacht van schennispleging. Een 24-jarige Tilburgse vrouw meldde rond 23.30 uur dat een onbekende man op de Ezelvense Akkers haar zijn geslachtsdeel had getoond toen zij hem op haar fiets passeerde. De vrouw deed aangifte en de politie stelde een onderzoek in. Rond 01.00 uur troffen agenten op de Piusstraat een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement. Hij kon zich niet legitimeren waarop hij gearresteerd werd.

Echtgenoot bedreigt partner met gebroken glas

TILBURG - De politie heeft gisteravond rond de klok van 21.00 uur in een horecagelegenheid aan de Lourdesstraat een 47-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling van zijn 42-jarige partner. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek ingesloten.

De verdachte en zijn partner kregen in een horecagelegenheid woorden. Tijdens de woordenwisseling gooide de verdachte een glas bier naar zijn partner. Het slachtoffer belde daarop de politie. Bij terugkomst in de zaak pakte de verdachte een gebroken glas en maakte stekende bewegingen in de richting van het slachtoffer. Door tussenkomst van andere klanten kon een mishandeling voorkomen worden.

Pool opgepakt voor oplichting

TILBURG - De politie heeft gisteravond bij een supermarkt aan de Jan Heijnsstraat een 32-jarige Pool opgepakt. Een beveiligingsmedewerker zag dat de man zich bij het emballageapparaat verdacht gedroeg. Met een anderhalf meter touw trok hij een fust bier na registratie terug het apparaat uit waarna hij het opnieuw op de band zette. De politie werd geïnformeerd die de man mee naar het bureau nam. Daar bekende hij de oplichting.

Politie houdt minderjarigen aan voor brandstichting

TILBURG - De politie heeft gisteravond in het Reeshofpark drie jongens van 14 en 15 jaar afkomstig uit Tilburg aangehouden voor
brandstichting. Surveillerende agenten zagen bij de skatebaan op het Kamerikpad een groepje jeugdigen bij een brandje staan. De jongeren gooiden papier en andere materialen op het vuur waardoor het
aanwakkerde. Bij het zien van de agenten kozen ze het hazenpad. Het lukte de agenten er drie te achterhalen. De politie stelt een
onderzoek in naar de andere jongeren.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 20-04-2010 11:25 | © Regio Midden en West Brabant |