Gemeente Nieuwegein

dinsdag, 20 april 2010

In het kader van de reconstructie Zuidstedeweg/Doorslag is op de Doorslag de afgelopen weken een nieuw fietspad en voetpad aangelegd. Ook is de noordelijke helft van de weg, tussen de ingang van de parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis en het Zuidstedeviaduct, voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Maandag 19 april start de volgende fase van de werkzaamheden. Vanaf dan wordt gewerkt aan de zuidelijke helft van de Doorslag, tussen de ingang van de parkeergarage en de Koekoekslaan. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer richting de parkeergarage van het ziekenhuis omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf maandag 19 april wordt de zuidelijke helft van de rijbaan op de Doorslag en de inrit van het ziekenhuis geasfalteerd. Hierbij wordt ook een stukje Koekoekslaan meegenomen om deze goed aan te sluiten op de nieuwe situatie. De werkzaamheden duren ongeveer drie weken. Dit is de laatste fase van de werkzaamheden op de Doorslag.

Omleiding richting parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis

Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer van en naar de parkeergarage van het St. Antonius ziekenhuis gebruik maken van de op- en afrit in het Zuidstedeviaduct. Via de Koekoekslaan is de parkeergarage niet te bereiken. De omleidingen staan met borden aangegeven. De woningen op De Doorslag blijven wel bereikbaar via de Koekoekslaan.