Gemeente Kapelle

Jeugd- en jongerenwerk

Het jongerenwerk van de gemeente Kapelle wil graag activiteiten organiseren voor en door jongeren. Heeft u ideeën of leuke initiatieven om iets leuks voor de jeugd op te zetten? Dan horen we dat graag.

Uw idee is misschien wel het leukste en de moeite waard om uit te voeren! Het enige wat u moet doen is even contact opnemen en vertellen wat uw plannen zijn. Organiseert u graag, kent u een aantal jongeren die u willen helpen, bent u goed in het ontwerpen van posters en flyers? Dan kunt u uw lol op bij het jongerenwerk.

Â

Veel jongeren zijn u al voor geweest en hebben leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er de afgelopen tijd verschillende jongerenprojecten gestart zoals: skatemiddagen, een graffitiworkshop, een workshop eigen website ontwerpen, een muziekfestival, frissfeesten, kickboksen, een brandweeroefening, toneel, kidzzmiddagen, een kookworkshop en een meidendag. Kortom: teveel om op te noemen!

Â

Maatschappelijke stage

Zit u omhoog met uw maatschappelijke stage? Wij hebben de uitkomst! Meerdere jongeren hebben hun uren netjes volgemaakt bij verschillende activiteiten. Twijfel niet maar neem gerust contact op, we komen er altijd uit!Â

Â

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugd- en jongerenwerk van de gemeente Kapelle via c.scheermeijer@kapelle.nl of 06 â 51 28 17 42 (op woensdag, donderdag en vrijdag).

Â