Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout, 20-04-2010

Politie treft na melding van mogelijke diefstal hennep een kwekerij in aanbouw aan

WAALWIJK - De politie heeft gisteren tegen 19.00 uur een 63-jarige man uit Waalwijk en twee Tilburgers van 18 en 21 jaar aangehouden. Agenten stelden een onderzoek in bij een woning aan de Nelson Mandelastraat na een ontvangen melding van een mogelijke ripdeal in het pand. In de woning troffen ze de 63-jarige bewoner. Op het balkon aan de
achterzijde van de woning de twee Tilburgers. Nadat de politie de woning had gecontroleerd bleek in een ruimte op de eerste verdieping een kwekerij in aanbouw te zijn. Daarbij lagen resten van een eerdere oogst. De stroom werd illegaal afgetapt. Zowel de bewoner als de twee Tilburgers zijn opgepakt. De resten hennep zijn in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in. In het belang daarvan is het drietal op het bureau in verzekering gesteld.

Inwoner uit Made zwaait met stoel in gemeentehuis

DRIMMELEN - De politie heeft gistermiddag rond de klok van 13.30 uur in het gemeentehuis een 24-jarige inwoner uit Made gearresteerd. De politie werd gealarmeerd nadat de man niet voldeed aan een vordering het pand te verlaten. De man uitte met stemverheffing zijn onvrede over een aanvraag. Na hem diverse keren tot rust gemaand te hebben pakte hij een stoel en begon daarmee te zwaaien in de richting van de medewerkers.

Weggelopen minderjarige (15) terecht

RIJEN / TILBURG / WOUWSE PLANTAGE: De politie trof vanmorgen rond 10.00 uur in Rijen de weggelopen 15-jarige Pamela van den Dobbelsteen aan. Gisteren meldde het korps op zoek te zijn naar het meisje, nadat ze afgelopen zaterdag 17 april de benen nam bij een tankstation langs de A58 bij Wouwse Plantage. Ze was onderweg naar een gesloten instelling waar zij op grond van een rechterlijke machtiging zou worden ondergebracht.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 20-04-2010 12:53 | © Regio Midden en West Brabant |