Halve finalisten Student of the Year 2010 verkiezing bekend

20/04/2010 13:32

Studentennet B.V.

De halve finale finalisten van de 8e editie van de Student of the Year verkiezing van Studenten.net zijn bekend. Vanaf vandaag dingen nog 12 mannelijke en 12 vrouwelijke halve finalisten mee naar de titel 'Student of the Year 2010'. Tot 3 mei zullen de halve finalisten verschillende opdrachten uitvoeren, waarmee ze extra stemmen kunnen verdienen. De mannelijke en vrouwelijke winnaar zullen een jaar lang de titel 'Student of the Year 2010' dragen en een ambassadeursfunctie voor Studenten.net bekleden.

De Student of the Year verkiezing is een zoektocht naar de student die als beste beauty & brains combineert. Na een intensieve stemperiode van drie weken zijn van de 140 deelnemers 24 studenten overgebleven. De halve finalisten zijn, in willekeurige volgorde:

Mannen

Arjen Boels

Hanzehogeschool Groningen

Hans Derks

TU Eindhoven

Nawid Habib

Universiteit Utrecht

Bart Kokee

Universiteit van Tilburg

Matijs Lips

Hanzehogeschool Groningen

Borislav Makariev

Rijksuniversiteit Groningen

Roberto Moretti

Hanzehogeschool Groningen

Rein van Opbergen

INHolland Rotterdam

Emil Rijcken

Johan Cryuff University Amsterdam

Cederic Veder

Hogeschool van Amsterdam

Remco Verveer

Universiteit van Amsterdam

Mark van de Wiel

Nyenrode Business Universiteit

Vrouwen

Yvonne Apeldoorn

INHolland Amsterdam

Nicole Becking

VU, Amsterdam

Ellen van Beek

Hogeschool Rotterdam

Paula Beukeveld

Windesheim Zwolle

Charissa Geluk

VU Amsterdam

Patricia Nijholt

INHolland Amsterdam

Bianca Rijken

Erasmus Universiteit Rotterdam

Sanne Roffel

NHL Leeuwarden

Sophia Schröder

INHolland Haarlem

Jolanda Veldman

RUG Groningen

Andrea van Wieringen

INHolland Amsterdam

Kyra Wijnekus

Saxion Deventer

Kijk voor de bijbehorende foto's op: http://www.studentvanhetjaar.nl/tussenstand

De halve finale

De halve finalisten zullen de komende weken verschillende opdrachten moeten uitvoeren waarbij hun intelligentie wordt getest door middel van een competentietest en een debat. Het debat zal op 27 april plaatsvinden in het Dialogue House van ABN AMRO in Amsterdam. De studenten kunnen bij deelname aan het debat extra punten verdienen en zo hun kans op een plek in de finale vergroten.

Bekendmaking finalisten live bij Giel Beelen

Op maandag 3 mei zullen de zes finalisten live bekend worden gemaakt in de radio-uitzending van Giel Beelen. In dezelfde week zullen de zes finalisten ook live in de studio aanwezig zijn, waarbij ze een opdracht moeten volbrengen waarmee ze extra punten kunnen verdienen. Om hun beauty te 'testen' zullen de drie mannelijke en drie vrouwelijke studenten ook nog een fotoshoot op het strand van Zandvoort ondergaan.

Finalefeest

De bekendmaking van de winnaar en winnares zal op donderdag 20 mei plaatsvinden in de nieuwe club AIR in Amsterdam. Naast de bekendmaking van de Student van het Jaar zal ook het Studentenhuis van het Jaar bekend worden gemaakt en zal de Sloggi Studentenbillen Award worden uitgereikt.

Prijzen

De mannelijke en vrouwelijk winnaar winnen naast de titel een weekend Berlijn voor twee personen, een Fashioncheque t.w.v. 250 euro, producten van Princess en een castingcontract bij Dutch Casting Agency. Onder de stemmers worden VIP-tickets voor het finalefeest verloot.

Einde persbericht

Over Studenten.net

De organisatie van de Student of the Year verkiezing is in handen van Studenten.net. Studenten.net is sinds 1998 de grootste online community voor hbo- en wo-studenten en heeft op dit moment ruim 278.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels als Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen en informatie over studie, carrière en vrije tijd.





http://www.studentvanhetjaar.nl

http://www.studenten.net