Gemeente Uithoorn

Aanbesteding Wmo-hulpmiddelen

20 april 2010
G2, het samenwerkingsverband van Aalsmeer en Uithoorn, gaat in 2010 samen met negen andere gemeenten de Wmo-hulpmiddelen opnieuw aanbesteden.

De G2 besteedt samen met de gemeenten Abcoude, Breukelen, Loenen, De Ronde Venen, Maarssen, Montfoort, Oudewater, Ouder-Amstel en Woerden de hulpmiddelen Wmo aan. Het huidige contract hulpmiddelen Wmo van Uithoorn is ook tot stand gekomen uit een aanbesteding met genoemde gemeenten. In de nu lopende aanbestedingsprocedure sluit ook de gemeente Aalsmeer aan. Een gezamenlijke aanbesteding heeft als voordeel dat gemeenten meer invloed kunnen uitoefenen op de naleving van het contract met de leveranciers van de Wmo-hulpmiddelen.

Momenteel hebben de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn ieder een andere leverancier voor hulpmiddelen Wmo. Met ingang van de nieuwe contracten hebben beide gemeenten respectievelijk per 1 april of 1 januari 2011 dezelfde aanbieders. Mocht de aanbesteding leiden tot veranderingen voor de gebruikers van hulpmiddelen Wmo uit de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn, dan worden zij tijdig persoonlijk geïnformeerd.

Mocht u vragen hebben over de aanbesteding? Neemt u dan contact op met Judith Ottenheym, beleidsmedewerker G2/cluster Wmo voorzieningen (tel 0297-513278) of Ria Visser, coördinator van het G2 Loket Wonen, Welzijn en Zorg/cluster Wmo voorzieningen (tel 0297-513937). ^