Gemeente Uithoorn

Gemeente ontvangt 23 bomen van Groengroep Uithoorn

20 april 2010
Om het 40-jarig bestaan feestelijk te vieren biedt de Groengroep de gemeente 23 bomen aan.

Groengroep Uithoorn bestaat dit jaar 40 jaar. De Groengroep is een vereniging met ongeveer 200 leden die zich sinds 1970 inzet voor het bevorderen van een verantwoord milieu- en natuurbeheer in en om Uithoorn en De Kwakel. De Groengroep houdt zich onder ander bezig met het signaleren van dreigende aantasting van natuur en milieu, deelname aan inspraakprocedures van gemeente en andere overheden en het zonodig indienen van bezwaarschriften. Ook onderhoudt de Groengroep contact met gelijkgezinde organisaties en brengt regelmatig verslag uit inventarisaties en onderzoek.

Om het 40-jarig bestaan feestelijk te vieren biedt de Groengroep de gemeente 23 bomen aan. Deze worden op 24 april 2010 om 10.00 uur geplant in het Egeltjesbos. De verantwoordelijk wethouder zal hierbij het startschot geven en de bomen vervolgens samen met vertegenwoordigers van de Groengroep planten.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het Egeltjesbos is gelegen aan de Rozenlaan in De Kwakel. ^