Politie Amsterdam-Amstelland

Politie zoekt eigenaren van gestolen sieraden

Gestolen sieraden De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van een partij gestolen sieraden. In de maand maart hield de politie Amsterdam-Amstelland in samenwerking met het korps Zaanstreek-Waterland twaalf leden van een inbrekersbende uit Amsterdam-Noord aan.

Huiszoekingen
De groep was actief in Oostzaan, Landsmeer en Nieuwendam. Er zijn door de wijkteams Waddenweg en Klimopweg uit Noord twaalf jongens aangehouden in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar. Ook is er een groep helers aangehouden. Er zijn tijdens huiszoekingen gestolen televisies, laptops en sieraden aangetroffen.

Rechtmatige eigenaren gezocht
Een groot deel van de aangetroffen sieraden ligt nog op het politiebureau. De politie vermoedt dat deze afkomstig zijn van woninginbraken. Rechtmatige eigenaren van de gevonden partij kostbaarheden wordt gevraagd zich te melden. Om de gestolen goederen onder de aandacht te brengen, is op deze website een overzicht gemaakt met foto's van alle sieraden.

Herkent u uw eigendom?
Herkent u één van de goederen op de foto's als uw eigendom? Neem dan contact op met het Inbrakenteam Waddenweg, tel. 020-559 1703 (15:00 - 23:00) of stuur een e-mail naar guus.gooijer@amsterdam.politie.nl. Als u contact opneemt, vermeld dan het fotonummer en (als u de eigenaar bent) het proces-verbaalnummer van uw aangifte.

» Bekijk de sieraden


____________________