Watersportverbond - KNWV

Vrijwilligers gezocht voor het WK 470

dinsdag 20 april 2010

Van 9 t/m 18 juli wordt in Scheveningen het Delta Lloyd WK 470 gehouden. Om het evenement goed en veilig te laten verlopen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te komen helpen.

Het Watersportverbond organiseert dit grote WK samen met de Jachtclub Scheveningen, KZ & RV Hollandia en de Nederlandse 470-klassenorganisatie. Naar schatting 180 teams uit ruim 40 landen worden verwacht. Het belooft dan ook een groots evenement te worden dat zich zal afspelen direct voor de kust van Scheveningen en in de haven.

Slipway
Het nieuwe Internationale Topzeilencentrum Den Haag zal de thuisbasis zijn voor de deelnemers en officials. En afgelopen maanden heeft de gemeente Den Haag gezorgd voor een mooie nieuwe slipway zodat de deelnemers goed te water kunnen gaan.

Vrijwilligers gezocht
We zoeken met name vrijwilligers voor het varen met de rescueboten (er wordt gezeild van zondagmiddag 11 juli t/m zondag 18 juli) en we zoeken vrijwilligers om te helpen op de wal bij de slipway. Wij bieden jullie een hele leuke week en een unieke ervaring om mee te werken aan dit eerste grote kampioenschap in Scheveningen.

Heb je zin en tijd om te komen helpen (een gedeelte van de periode is ook mogelijk) dan kan je contact opnemen met Edwin Lodder
edwin.lodder@wxs.nl (06 51134452). De website van het evenement is www.470worlds2010.com.