Ingezonden persbericht


Persbericht

's-Hertogenbosch, 29 maart 2010

Autodesk-reseller ICN Solutions organiseert derde InventorUsers-dag

Op dinsdag 20 april wordt voor de derde maal een Inventor-gebruikersdag georganiseerd voor de leden van het forum InventorUsers.eu. Autodesk-reseller ICN Solutions organiseert de bijeenkomst op initiatief van de leden van het forum. De InventorUsers-dag zal dit jaar plaatsvinden in het Mercure hotel Utrecht-Nieuwegein. Het ontwerppakket Autodesk Inventor wordt gebruikt voor 3D werktuigbouwkundig ontwerp en is gericht op het produceren, valideren en documenteren van volledig digitale prototypes.

In het dagprogramma zullen alle belangrijke Inventor-oplossingen aan bod komen: Autodesk Inventor Professional, AutoCAD Inventor Suite en AutoCAD Mechanical. ICN Solutions zal ook aandacht besteden aan Autodesk Vault, Autodesk Navisworks en Autodesk Productstream. Deelnemers van InventorUsers-dag kunnen een breed en informatief programma verwachten, met daarin onderwerpen zoals mogelijke gebruikerstoepassingen en Digital Prototyping.

In de Autodesk 2011 WHAT'S NEW sessie kunnen deelnemers kennismaken met de nieuwste versies van Autodesk 2011 Werktuigbouwkundige software. De 2011 release biedt een groot aantal optimalisaties en nieuwe tools, waarmee het 3D-design en engineeringproces op vele vlakken verbeterd wordt. Daarnaast zullen Fred de Graaf (Sales Manager Manufacturing) en Peter de Strijker (Technical Sales Executive) van Autodesk presentaties verzorgen over Autodesk's toekomstvisie, strategie en het Inventor® 2011-productenpallet. Ook kunnen de bezoekers leren van de praktijkverhalen van twee klanten, die zullen vertellen over hun ervaringen met de Autodesk® Inventor®- softwarepakketten.

Net als voorgaande jaren zal er weer een ruimte met computers beschikbaar zijn waar gebruikers hun vragen en problemen direct kunnen visualiseren en voorleggen aan de specialisten van Autodesk en ICN Solutions. Roy Steenbakkers van ICN Solutions is erg enthousiast over dit onderdeel van de InventorUsers-dag: "We hebben in onze eerste twee Inventor-gebruikersdagen erg positieve reacties ontvangen over dit 'live helpdesk'-concept. Het is voor gebruikers een laagdrempelige manier om meer te leren over de programma's. We hebben bovendien gemerkt dat er veel interactie ontstaat in de groep omdat de deelnemers zelf ook oplossingen en discussiepunten aandragen."

De InventorUsers-dag vindt plaats op dinsdag 20 april van 12.00 tot 18.00 in Mercure hotel Utrecht-Nieuwegein. Inschrijven is mogelijk via www.InventorUsers.eu.


---