Ingezonden persbericht


Tweede Twinfield Masterclass Voor Accountants Over Vooruitstrevend Denken

Twinfield organiseert serie masterclasses om accountant up-to-date te houden

Hoevelaken, 1 april 2010 - Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties, organiseert op 20 april in Media Plaza de tweede uit een serie van zes masterclasses 'Vooruitstrevend denken'. De masterclasses worden gratis door Twinfield aangeboden aan 'vooruitstrevende' accountants om ze te inspireren de kansen van het nieuwe online samenwerken binnen de accountancy branche te benutten. Tijdens de masterclass kunnen de deelnemers kiezen uit de thema's Twinfield & XBRL, Vooruitstrevend denken en Sociale media in de praktijk. Tijdens de masterclass zijn er inspirerende (gast)sprekers waaronder André Kwakernaat, de grondlegger van boekhouden via internet en oprichter van Twinfield.

De ontwikkelingen in de accountancybranche, zowel vaktechnisch als ICT-gerelateerd, volgen elkaar in rap tempo op. Met name de mogelijkheden van online samenwerken bieden nieuwe kansen voor accountants en hun klanten. De masterclasses zijn opgezet om accountants aan de hand van actuele thema's meer inzicht te geven in de huidige ontwikkelingen en mogelijkheden. Accountants kunnen zich vooraf inschrijven om deel te nemen aan masterclasses van twee van de drie thema's; Twinfield & XBRL, Vooruitstrevend denken en Sociale media in de praktijk. Alle thema's zijn afgestemd op de toekomst van online boekhouden en de mogelijke veranderingen voor de accountants en hun klanten.

Mark Appel, marketing manager Twinfield, "De vorige masterclass, die plaatsvond op 20 januari in Hilversum, was een groot succes. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen en kijken erg uit naar de tweede masterclass, die we deze keer een interactief tintje zullen geven".

Inschrijven is mogelijk tot en met 19 april 2010 via www.twinfield.nl/masterclass. Deelname is kosteloos voor administratie- en accountantskantoren.

Om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield.gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de RSS newsfeed van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal (

Ingezonden persbericht