Dienstenbond CNV

Nieuws

13 april 2010

Bijeenkomst leden vakbonden Reed Business Doetinchem

Naar aanleiding van de aangekondigde reorganisatie Future Proof zijn de bonden door de directie verder geïnformeerd. Aan de ondernemingsraad is advies gevraagd. Om uw belangen goed te behartigen, organiseren de gezamenlijke vakbonden een ledenbijeenkomst op dinsdag 20 april a.s. van 12.00 tot 13.30 uur in de rechter mediazaal in Doetinchem.

Gevolgen Future Proof
De directie heeft aan u en ons laten weten wat Future Proof inhoudt en met welke gevolgen we rekening moeten houden. Vorig jaar is er weliswaar een sociaal beleidskader overeengekomen waarin een aantal belangrijke zaken zijn geregeld met betrekking tot de manier waarop de gevolgen van een dergelijke reorganisatie moeten worden opgevangen, maar toch zijn er ook nog aanvullende onderwerpen, juist ook met het oog op de overname van een groot aantal titels (en werknemers) door Eisma.
Wij willen graag met u van gedachten wisselen over hoe u tegen een en ander aankijkt en met welke vragen u zit. Kom daarom naar de bijeenkomst van de gezamenlijke vakbonden.

Andere vragen?
Heeft u vragen die u niet tijdens zo'n bijeenkomst aan de orde wilt stellen of vragen op een ander vlak, schroomt u dan vooral niet om contact op te nemen met ons kantoor. Dat kan tijdens kantooruren via tel. 055 - 577 26 40 of via de mail a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl U krijgt zo snel mogelijk antwoord.