Ingezonden persbericht


Nachtelijke Blu-ray/dvd-première opent wereld van Pandora

Avatar Midnight Opening in Mediamarkt The Corner

Nacht van dinsdag op woensdag van 00.00 tot 02.00 uur

met waardevolle verrassingen voor bezoekers!

Speciaal voor de Nederlandse lancering van de unieke Avatar Blu-ray en dvd zal Mediamarkt The Corner in Rotterdam op dinsdagnacht 20 april de deuren opengooien. Fans van de wereld van Pandora en de unieke Avatar-story krijgen de kans als eerste een exemplaar van de grensverleggende film te bemachtigen.

Exclusieve launch van Avatar in Pandora met speciale acties! Haal 'm als eerste in huis: zowel de Blu-ray als de dvd bevatten een uitzonderlijk scherpe versie van het meesterwerk van James Cameron, die zelf meewerkte aan de mastering van de Blu-ray en de dvd om het beeld en de klank een onovertroffen kwaliteit te geven! Nachtraven kunnen de wereld van Pandora in primeur ontdekken in Mediamarkt The Corner Rotterdam!

Winkel in gezelschap van een Na'Vi, met hapjes en drankjes We verwennen fans extra met een lekkere Avatar ontvangst: de hele zaak wordt sfeervol omgetoverd in een Pandorawereld! Een Na'Vi in bodypaint maakt de beleving compleet.

Avatar zet schouders onder Earth Day
Zoals beloofd draagt Avatar-regisseur James Cameron meer dan zijn steentje bij aan een groenere planeet. Fox zal binnenkort bekendmaken welke groene initiatieven in Nederland steun krijgen in het kader van Earth Day, een verbintenis die Cameron heeft aangegaan en waar hij aan vasthoudt. Earth Day vindt wereldwijd plaats op 22 april.

Avatar Blu-ray/dvd première
Mediamarkt The Corner
Binnenweg 50-52 Rotterdam
00:00 tot 02:00 uur, van dinsdag 20 op woensdag 21 april



Ingezonden persbericht