Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 20 april 2010

Zoektocht naar voorprogramma Bon Jovi, Kane en Di-Rect

Vandaag begint bij Radio Veronica de Royal Beach Contest: een online zoektocht naar talent met kwaliteit én lef. De winnaar treedt 5 juni op in het voorprogramma van Bon Jovi, Kane en Di-Rect tijdens het BankGiro Loterij Royal Beach Concert in Scheveningen. Op 28 mei maakt de vakjury onder leiding van Radio Veronica dj Patrick Kicken de winnaar bekend.

Iedereen vanaf 16 jaar kan zich solo of met band inschrijven door zijn of haar filmpje te uploaden via www.radioveronica.nl. Vanaf 23 april maakt dj Patrick Kicken iedere vrijdag tijdens zijn programma Kicken's Volle Vrijdag Show een weekwinnaar bekend. Deze weekwinnaar wordt uitgeroepen op basis van de hoeveelheid stemmen via de website. De vakjury beoordeelt vervolgens alle weekwinnaars op zangtalent, kwaliteit en performance. Op vrijdag 28 mei maken zij in Kicken's Volle Vrijdag Show bekend welke weekwinnaar de openingsact wordt van de eerste editie van het Royal Beach Concert.

www.radioveronica.nl
www.royalbeachconcert.nl

Royal Beach Concert

Het Royal Beach Concert is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ieder jaar een internationale wereldartiest of band in Scheveningen wordt uitgenodigd voor een groots en spectaculair strandconcert. Dit jaar vindt het concert plaats op 5 juni. Het evenement start om 12.00 uur en is omstreeks 21.00 uur afgelopen. Voor de VIP gasten is er een Royal Afterparty in het Kuhrhaus Scheveningen. Het Royal Beach Concert wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.

Gratis kaart via deelname BankGiro Loterij

Het officiële kaartverkoopkanaal van het Royal Beach Concert is www.royalbeachconcert.nl. Kaarten in de vrije verkoop zijn verkrijgbaar vanaf E 55,-. Wie via deze website voor drie maanden deelnemer wordt van de BankGiro Loterij, ontvangt per lot een gratis kaartje voor het concert en betaald dan slechts E24,75.

Noot voor de redactie,