Kimberly-Clark ondertekent Noord-Amerikaanse licentie voor Multi-Enterprise Demand Sensing van Terra Technologie

Software stelt Kimberly-Clark in staat om nauwkeurigheid van verzendvoorspellingen te verhogen en veiligheidsvoorraad te verminderen

NORWALK, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- 20100420 --

Terra Technology (www.terratechnology.com), de meest betrouwbare leverancier van vernieuwende leveringsketenoplossingen voor consumentenproductbedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat Kimberly-Clark Corporation (NYSE: KMB), fabrikant van sommige van de meest erkende consumentenmerken ter wereld, de Multi-Enterprise Demand Sensing van Terra (MDS) heeft erkend. Dit betekent een verdere verbetering van de nauwkeurigheid van verzendvoorspellingen, de verbetering van serviceniveaus en vermindering van inventariskosten. In een onlangs uitgevoerde proef met behulp van POS-gegevens van de grootste handelaars in Noord-Amerika, verhoogde de software de nauwkeurigheid van de verzendvoorspellingen met 40%.

Gene Arnold, vice-president Sales & Operations Planning, Kimberly-Clark, verklaarde "Kimberly-Clark heeft de Multi-Enterprise Demand Sensing van Terry Technology geselecteerd voor een betere synchronisatie van een strategisch maandelijks verzendvoorspellingsproces met dagelijkse opdrachtuitvoering. MDS stelt ons in staat klantengegevens samen met onze eigen opdracht en verzendgeschiedenis te gebruiken voor het optimaliseren van een korte-termijn voorspelling. Aan deze horizon wordt er verwacht dat met het voordeel van een nauwkeurige verzendvoorspelling de veiligheidsvoorraadinventaris in belangrijke mate verminderd wordt.”

Robert F. Byrne, president en CEO van Terra Technology, zei, "Wij zijn erg verheugd over het feit dat Kimberly-Clark Terra heeft uitgekozen om hen bij te staan in het verbeteren van de nauwkeurigheid, wat de inventaris verder vermindert. De voortdurende wijzigingen in de consumentenvoorkeur heeft problemen opgeleverd bij de traditionele voorspellingssystemen die op de verkoopgeschiedenis vertrouwen. Wij geloven dat op deze manier en op velerlei andere manieren het verhoogde gebruik van de gegevens van de handelaar consumentenproductbedrijven belangrijke voordelen zal bieden .”

Volgens AMR-onderzoek, "Downstream gegevens kunnen de vraaglatentie met 90% verminderen, de out-of-stock sensing va 2% tot 4% verbeteren, waarbij de inkomsten stijgen van 1% tot 3%. Investeringen in downstream gegevens geeft winst in maanden, en niet in jaren, op het terrein van het rapporterende verkoopberekeningsteam en OOS sensing."

Terra's Demand Sensing software analyseert dagelijks vraagsignalen, door het toepassen van geavanceerde wiskunde voor downstream gegevens en het verminderen van de verzendvoorspellingfout met meer dan 50 percent. Meer nauwkeurige voorspellingen leiden tot betere planning, lagere inventaris- en vervaardigingskosten, met verbeterde serviceniveaus.

Over Terra Technology

Terra Technology is de meest vertrouwde leverancier van vernieuwende leveringsketenoplossingen voor consumentproductbedrijven. De oplossingen van Terra Technology maken gebruik van betere wiskunde en downstream gegevens zoals POS voor verbeterde prestaties van de leveringsketen, vermindering van de voorspellingsfouten met 50 percent en inventaris tot 20 percent. Grotere precisie in voorspellingen spaart geld uit, verlaagt de inventaris, verbetert de klantenservice en vermindert het afval. Enkelen van ´s werelds grootste consumentenverpakte goederenbedrijven, met de populairste merken ter wereld, maken gebruik van Terra Technology, waaronder Procter & Gamble, Unilever, Kraft Foods, Kimberly-Clark, ConAgra Foods en Campbell Soup. Voor meer informatie, ga naar www.terratechnology.com of bel +1 203 847 4007 x111.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Media Contact
PAN Communications
Rebecca Parkhurst, +1 978-474-1900
rparkhurst@pancomm.com
of
Bedrijfscontact
Terra Technology
Mary Fields, +1 203-847-4007 x127

mary.fields@terratechnology.com