Medium Sjaan van der Gaauw kiest bewust voor Apeldoorn


"Ik heb hier een taak"

APELDOORN, 20100420 -- Medium Sjaan van der Gaauw - bekend van tv-programma Het Zesde Zintuig - heeft zich in Apeldoorn gevestigd. Ze gelooft dat haar verhuizing uit Almere niet zonder reden is. "Ik ben er van overtuigd, dat ik hier een missie heb", zegt ze. "Niet alleen vanwege de religieuze omgeving, maar ook vanwege de banden die deze stad heeft met het Koningshuis."

Sjaan (53) heeft veel sympathie en belangstelling voor de koninklijke familie. "Ik ben geboren in Delft. Als klein meisje speelde ik vaak op de graven in de Nieuwe Kerk en bij het praalgraf van Willem van Oranje. Die maakten grote indruk op mij, waardoor een bijzondere band is ontstaan. Toen ik vorig jaar op Koninginnedag de aanslag op de koninklijke familie via de televisie zag, wist ik meteen, dat ik in Apeldoorn zou komen wonen. Dat beeld is uitgekomen, want mijn vriend komt uit Apeldoorn en sinds een maand wonen wij samen."

Bekend

Sjaan werd in 2003 vooral bekend als gast in de TROS TV Show van Ivo Niehe. Daarna werkte ze mee aan verschillende programma's en werden diverse artikelen over haar geschreven. Dit jaar was zij een van de deelnemers aan Het Zesde Zintuig van RTL4. "Hoewel ik graag meedeed aan het programma, werk ik normaal op geheel andere wijze. Het televisieprogramma werkt met een format, terwijl ik mij in mijn werk niet laat beperken door grenzen. Daardoor heb ik alle vrijheid om op mijn intuïtie af te gaan. Dat is belangrijk voor een medium."

Overledenen

Ze noemt zich bewustwordingscoach of begeleidster in de spirituele wereld. Ze krijgt informatie door, die ze deelt met haar cliënten en helpt hen open te staan voor hun intuïtieve vermogens. Sjaan legt contact met overledenen doet aan healing, kaartlegging, workshops, intuïtieve ontwikkeling, wastekeningen en dergelijke. Daarnaast geeft zij lezingen en presentaties in het hele land. Informatie: www.sjaanmedium.nl