DagjeWeggers kiezen toppers voor nieuw seizoen


Bezoekers oordelen zelf

EDE, 20100420 -- Welke uitstapjes vonden bezoekers het beste? DagjeWeg.NL maakte een selectie van de best beoordeelde uitstapjes. Na een dagje uit beoordelen veel bezoekers van DagjeWeg.NL het bezochte uitstapje. Of dat een attractiepark, een actief uitstapje of een museum is, ze verdienen allemaal een cijfer. In de categorie actieve uitjes gooide het abseilen en het tokkelen van de Euromast de hoogste ogen. Een 'erg gave activiteit', volgens de bezoekers. In de rubriek attractieparken behaalde Toverland in Sevenum de eerste plaats. 'Een erg leuk park voor alle leeftijden!' zo werd geoordeeld.

Kinderen
Een dagje uit met kinderen is een vak apart, maar Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn weet kinderen te vermaken. 'De kinderen genoten daar erg, dus dan doen wij het als ouders ook', schreef een tevreden bezoekster. Dit park verdiende de eerste plaats. Een dagje dierentuin is het leukst in het Tilburgse Dierenpark De Oliemeulen, door de bijzondere diersoorten in het park. Net iets anders dan een 'gewone' dierentuin. Vooral de demonstraties met roofvogels, spinnen en slangen werden geroemd op DagjeWeg.NL.

Goedkoop
In de categorieën musea en tuinen vielen de gratis uitstapjes in de smaak. Het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg versloeg alle andere musea. Gratis toegang en ook nog eens hartstikke leerzaam. 'Verrassend leuk!' volgens de beoordelingen. Minder bekend als uitstapje zijn de aangelegde tuinen. De bezoekers waren erg onder de indruk van de Trompenburg Arboretum en Tuinen. Voor 'rust, ruimte en prachtige natuur' in Rotterdam. En bovendien gratis!

DagjeWeg.NL Award
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de DagjeWeg.NL Award in volle gang! Vorig jaar won Sprookjeswonderland de prijs voor het best gewaardeerde uitstapje van Nederland. De prijs-kwaliteitverhouding speelt hierin een grote rol en ook de beoordeling van bezoekers is erg belangrijk. Dit jaar krijgen genomineerden de kans zelf stemmen te werven door middel van een stembutton op de eigen website.

Links:
www.dagjeweg.nl/
www.dagjeweg.nl/nieuws/dagje-uit/13576/Toppers%20van%20DagjeWeg.NL
snelle link voor het artikel: dagjeweg.nl/a13576
www.dagjeweg.nl/tip/3113/Abseilen-en-tokkelen-van-de-Euromast
www.dagjeweg.nl/tip/381/Toverland
www.dagjeweg.nl/tip/2658/Kinderparadijs-Malkenschoten
www.dagjeweg.nl/tip/157/Dierenpark-De-Oliemeulen
www.dagjeweg.nl/tip/655/Militaire-Luchtvaart-Museum
www.dagjeweg.nl/tip/290/Trompenburg-Arboretum-%26-Tuinen
Voorbeeld snelle link voor de uitstapjes: www.dagjeweg.nl/t290