Uitzendbureau van de toekomst is nu aan zet


UTRECHT, 20100420 -- Uitzendbureaus of bemiddelingsbureaus die zich profileren op internet met een onderscheidende vacaturesite zijn toekomstgericht bezig. Hebben ze geen vestiging in het stadscentrum en geen consulenten die persoonlijke face to face gesprekken voeren met werkzoekenden, dan zijn het bemiddelaars van de toekomst.

Voor bedrijven, bemiddelingsbureaus en ook sollicitanten is een online arbeidsbemiddelingbureau een discussiepunt, want hoe kan een consulent nu weten wat voor soort bedrijf achter de vacature schuilt, wat is de bedrijfscultuur en hoe is de werksfeer? En hoe weet de consulent nu of de sollicitant geschikt is zonder persoonlijk contact? 'Ook in de uitzendbranche wordt een efficiencyslag geleverd en zijn snelheid en flexibiliteit de waarden waarop het onderscheid wordt gemaakt', aldus Patrick Stegeman, eigenaar van Flexwerkkracht.nl. 'Door jarenlange ervaring, weten wij van Flexwerkkracht.nl wat de waarden zijn waarop we mensen selecteren en bij welke opdrachtgevers we die mensen uitzenden.'

Geen kneusjes
De toekomst is realiteit met Flexwerkkracht.nl, het eerste Nederlandse arbeidsbemiddelingsbureau dat uitsluitend op internet is gericht. Geen kantorennetwerk, geen snelle auto's en minder consulenten. Op de website laten werkzoekenden hun CV en informatie achter. Werkgevers zetten hun vacature(s) in het online systeem. Het systeem achter de website maakt een selectie, waarna de consulenten deze informatie verwerken om een eerste match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten. Zodoende hoeft een kandidaat niet op allerlei vacatures te reageren waarvoor hij/zij niet in aanmerking zou komen. De werkgever hoeft ook niet alle reacties op de vacature uit te zoeken en na te bellen, maar ontvangt een aantal passende CV's met beschrijving van de consulent. Doortastend, eerlijk en kostenbesparend. Dat is de aanpak van Flexwerkkracht.nl, waar zowel werkgevers als werkzoekenden hun voordeel mee doen.

Ga naar www.flexwerkkracht.nl om meteen een CV of vacature(s) plaatsen.