Ingezonden persbericht


Programma congres Inburgeren & Kwaliteit bekend!

Het programma van het congres Inburgeren & Kwaliteit is bekend! Het congres start met een plenaire discussie naar aanleiding van de Film Djemaa el Fna. Filmmaker Noureddine Erradi leidt deze discussie. Verder praten vele interessante workshopleiders van onder andere Bureau ICE, IVIO, gemeente 's Hertogenbosch, Cito en ITTA deelnemers bij over de stand van zaken en brengen nieuws! Sprekers dagen de deelnemers uit tot pittige discussies en actief meedoen.

Inburgeren & Kwaliteit

Op 20 april 2010 vindt van 9.30 tot 17.15 uur het congres Inburgeren & Kwaliteit plaats in Leerhotel het Klooster in Amersfoort.

Inburgering is een belangrijk thema! Er zijn veel partijen bij betrokken en iedereen streeft ernaar dat die inburgering en de inburgeringstrajecten kwalitatief van hoog niveau zijn. Met elkaar maken we de balans op!

Programma

Tijdens het plenaire gedeelte in de ochtend kijken we met elkaar naar de Film Djemaa el Fna. Flmmaker Noureddine Erradi gaat naar aanleiding van fragmenten van deze film tijdens de plenaire discussie, met Franke Teunisse van Bureau ICE, een inburgeraar, een NT2-docent én de deelnemers in de zaal de discussie aan. Deelnemers worden van harte uitgenodigd deel te nemen en de discussie zo spannend te maken als u zelf wilt!

Vervolgens zoeken deelnemers tijdens vier workshoprondes de verdieping op. Met bijdragen van organisaties als Bureau ICE, IVIO, gemeente 's Hertogenbosch, Cito en ITTA wordt het een boeiende dag! Ook vinden er tijdens deze workshoprondes productpresentaties plaats en kunt u doorlopend terecht bij het inloopspreekuur waar prangende vragen rond het praktijkexamen worden beantwoord. Er zal daar ook een acteur bij aanwezig zijn die bepaalde situaties uitspeelt.

Verder is er een informatiemarkt, waar verschillende organisaties gespecialiseerd in inburgeren aanwezig zijn. Kijkt u op profielconferenties.nl/InburgeringKwaliteit voor het volledige programma of als u zich wilt aanmelden.

Voor wie?

Het congres is onmisbaar voor docenten, beleidsmakers, ambtenaren, adviseurs en commerciële aanbieders werkzaam binnen het gebied inburgering en/of NT2.

Organisatie

Het congres wordt georganiseerd en inhoudelijk ondersteund door Profiel vakblad en Bureau ICE.

Tot ziens bij congres Inburgeren & Kwaliteit!