Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gemakkelijk creativiteit uitbesteden met Multiidee

Vaste denkpatronen, gewoontes en tunnelvisie zijn de veel voorkomende blokkades in creatieve processen. In veel gevallen kan een frisse blik op het vraagstuk voor nieuwe inzichten zorgen. Daarom komt reclamebureau "Ontwerpstudio Trendwerk" met een nieuwe creatieve dienst genaamd "Multiidee". Online ideeën bestellen
Multiidee is een online dienst die bedrijven en particulieren op een snelle en laagdrempelige manier voorziet nieuwe ideeën en inspiratie. Via de website www.multiidee.nl kan iedereen zijn of haar vraagstuk insturen en wat achtergrondinformatie meegeven. Er kan een bestelling geplaatst worden voor 25, 50 of 100 verfrissende. De kosten bedragen slechts één euro per idee en dienen vooraf met iDEAL betaald te worden.
Vervolgens gaat een multidisciplinair team van creatieven brainstormen om ideeën of oplossingen voor het opgegeven vraagstuk te bedenken. Binnen 5 werkdagen ontvangt de afnemer een lijst met inspirerende ideeën in zijn of haar mailbox.
"Out of the Box" denken
Het creatieve team van Multiidee beschikt over diverse brainstormtechnieken om vraagstukken op een objectieve manier te benaderen. Door deze "Out of the Box" aanpak zijn ze in staat om vaste denkpatronen te doorbreken. Een frisse blik kan vaak heel verhelderend werken. Iedereen die verlegen zit om inspiratie voor de meest uiteenlopende zaken kan hiermee zijn voordeel doen. "Of het nu gaat om ideeën voor een productinnovatie of om een naam voor uw pasgeboren hamster, wij denken overal over mee", aldus de website van Multiidee. Niet ieder idee is direct toepasbaar, maar inspireert wel! Multiidee garandeert niet dat al onze ideeën direct toepasbaar zijn, maar ze weten zeker dat alle ideeën waardevol zullen zijn als inspiratiebron. Wie open staat voor de creativiteit van Multiidee kan ook door de minder toepasbare ideeën op nieuwe inzichten worden gebracht. De ideeën van Multiidee inspireren om tot nog beter ideeën te komen.
Gratis ideeën
Om u kennis te laten maken met deze nieuwe dienst geeft Multiidee gratis ideeën weg via Twitter. Stuur een tweet met uw specifieke vraag of probleem naar @multiidee en ze sturen u een gratis creatief idee terug!

Meer informatie is te vinden op www.multiidee.nl




Ingezonden persbericht