Ingezonden persbericht


Persbericht:

Relais Restaurants ondersteunen KIKA

Gedurende het afgelopen jaar werd er door een aantal leden van Relais Restaurants 'water uit de kraan' verkocht ten bate van dit goede doel. 'Een glimlach bij het ontvangst van gasten is in een restaurant normaal, maar niet bij kinderen met kanker. En onze kwaliteit van ons vak willen wij graag delen met deze kinderen' glimlachte Sjanie de Geus van restaurant De Watergeus te Noorden en initiatiefneemster van deze actie. En dat is juist waar KIKA zich voor inzet, betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit van leven.

Tijdens de jaarlijkse medewerkerdag, werd een cheque van ¤ 51.500,00 overhandiigt aan de KIKA ambassadeur Hein Vergeer. Vergeer genoot zichtbaar van het succes van het KIKAwater, terwijl hij juist meer succes had op een ander soort water, ijs.

'Met de medewerkerdag willen wij de medewerkers bedanken voor hun inzet in de bedrijven. Dat is voor ons als 'vanzelfsprekend' aldus Relais voorzitter Freddy Bult (De Herberg van Smallingerland). Hij bedankte daarna de organisatie van de dag, welke in handen was van Ton Ververs van restaurant Bibelot te Waddinxveen, tevens voorzitter van het Gastvrijheidsgilde.