Imtech NV
Imtech: bekendmaking omwisselingverhouding stockdividend

Gouda - Onder verwijzing naar de advertentie gedateerd 8 april 2010 inzake de uitkering van het dividend over het boekjaar 2009 maakt Imtech (technische dienstverlening in Europa) bekend dat het aantal dividendrechten dat recht geeft op een nieuw aandeel is vastgesteld op 36,5 dividendrechten van een gewoon aandeel van 0,80 euro nominaal.

De gewogen gemiddelde beurskoers van de op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext verhandelde aandelen Imtech in de periode 19 april tot en met 21 april 2010 bedroeg 23,2849 euro per gewoon aandeel van nominaal 0,80 euro en is bij de vaststelling van de omwisselingverhouding als maatstaf aangehouden. Op basis van deze koers vertegenwoordigt 2/73 deel van een gewoon aandeel van nominaal 0,80 euro een waarde van 0,638 euro, hetgeen nagenoeg gelijk is aan het dividend in contanten van 0,64 euro per gewoon aandeel.

In totaal hebben de aandeelhouders vertegenwoordigend ruim 54 procent (2008: 37 procent) van de uitstaande gewone aandelen gekozen voor dividenduitkering in de vorm van gewone aandelen.

Betaling van het dividend en levering van aandelen uit hoofde van verwisseling van dividendrechten zal met ingang van 26 april 2010 geschieden via de bank of commissionair waar aandelen van aandeelhouders in administratie zijn. Bij aanvraag tot toelating tot de notering op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext van deze aandelen wordt gebruik gemaakt van de vrijstelling uit hoofde van artikel 5:4 sub e Wet financieel toezicht (uitzondering op de prospectusplicht).



Imtech NV