Gemeente Enkhuizen

West-Friese wethouders openen vacaturebank Maatschappelijke stage

Op 21 april 2010 viert de Vrijwilligerscentrale Westfriesland de officile opening van de vacaturebank Maatschappelijke stage op het Martinus College, de Aanloop 6 in Grootebroek. De opening vangt woensdagmiddag aan om 14.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Maar liefst acht wethouders zijn bij de opening aanwezig. Ook Rob Meerhof, Gedeputeerde van Provinciale Staten is aanwezig om een speech te houden.

Vacaturebank Maatschappelijke stage
Op de vacaturebank www.masvb.nl zijn alle maatschappelijke stages te vinden. Tijdens de opening wordt een korte uitleg gegeven over het gebruik van de vacaturebank en hoe organisaties een leuke en aantrekkelijke vacature kunnen plaatsen. Daarna volgt een Masterclass, gegeven door expert Hanneke Mateman van Movisie.

Het belooft een leerzame en feestelijke bijeenkomst te worden. Organisaties krijgen de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, te praten met de wethouders en natuurlijk met d Maatschappelijke stage-experts: leerlingen uit verschillende sectoren zoals sport en zorg. Zij kunnen enthousiast over de Maatschappelijke stage vertellen.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht bij Carmen Lamp,
c.lamp@vrijwilligerscentrale.info of via tel.: (0229) 21 64 99. Kijk ook eens op de websites www.vrijwilligerscentrale.info of www.masvb.nl