Deelgemeente Oud-West Amsterdam



---

Picknick op Ten Kateplein

12 april 2010

Op woensdag 21 en zaterdag 24 april kunnen omwonenden van het Ten Kateplein meepraten over een nieuwe inrichting van het plein. Het stadsdeel organiseert dan samen met Stichting DOCK twee buurtpicknicks op het plein. Er kunnen plattegronden worden ingetekend en er staat een ideeënbus om wensen in te posten. Voor kinderen ligt er teken- en schrijfmateriaal klaar om een mooie tekening te maken of een gedicht of verhaal te schrijven over hun droomplein. De picknicks beginnen om 13.30 uur en duren tot 15.30 uur.

Yvonne Lammers, portefeuillehouder Openbare Ruimte: `Een buurtpicknick is een leuke manier om met elkaar na te denken over het nieuwe plein. Ik hoop dat veel omwonenden aanschuiven om met ons mee te denken'.

Het stadsdeel wil weten wat de wensen en ideeën van omwonenden zijn voor de herinrichting van het Ten Kateplein. In februari is een start gemaakt met een eerste brainstormsessie voor bewoners. Aanvullend hierop organiseert het stadsdeel nu twee buurtpicknicks. Naast de picknicks gaat het stadsdeel komende tijd in gesprek met jongeren, ouderen en gehandicapten. Eind mei worden de resultaten gepresenteerd.
---