Gemeente Heemskerk


dinsdag, 13 april 2010

Wandelen met de burgemeester in het duin

Onder het motto 'wandelen met de burgemeester' nodigt burgemeester Nawijn inwoners van Heemskerk uit om mee te wandelen door een deel van Heemskerk. Tijdens de wandeling is er gelegenheid om kennis te maken met de burgemeester en met elkaar. Tevens is het een verkenning van Heemskerk. Deze keer gaat de wandeling door het duin. De wandeling vindt plaats op woensdag 21 april 2010 en start om 19.00 uur vanaf het parkeerterrein bij de duiningang aan de Rijksstraatweg, tegenover de 'Patatoloog'.

Als u op de fiets komt is er een (onbewaakte) fietsenstalling bij de ingang van het duingebied. Komt u met de auto dan rijdt u na binnenkomst over het fietspad tot waar het afbuigt naar links en gaat u rechtdoor het parkeerterrein op. Het verzamelpunt voor de wandelaars is het grasveld links van het fietspad, dus tegenover het parkeerterrein. De wandelroute is deze keer niet geschikt voor rolstoelen en wandelwagens. Gemakkelijke kleding en schoenen zijn aan te raden en u hebt een duinkaart (geldig toegangsbewijs) nodig. We vertrekken om stipt 19.00 uur.

We verkennen het duingebied rond de Kruisberg en wandelen ongeveer een uur onder begeleiding van een gids. Bij terugkomst op het verzamelpunt staat voor iedereen een kop koffie of thee met wat lekkers klaar. Om half negen sluiten we af en verlaten vóór de zonsondergang van 20.44 uur het duingebied.

Bij zware regenval of onweer gaat de wandeling niet door. De organisatie stuurt daarover van tevoren géén bericht.

Wilt u deelnemen aan de wandeling, schrijft u zich dan in via de website, www.heemskerk.nl/wandeling. Heeft u geen internet tot uw beschikking dan kunt u bellen met het callcenter, telefoon 0251-256 777.

Het aantal deelnemers dat mee kan wandelen is beperkt (vijftig personen). Wanneer dit aantal is bereikt sluit de inschrijving
---