Ministerie van Defensie


Defense Academies and Colleges e-learning Conferentie

Datum: 21 t/m 23 april 2010 Tijdstip: Locatie: Den Haag

Van 21 t/m 23 april 2010 organiseert de Nederlandse Defensie Academie in samenwerking met de Universiteit Stellenbosch (Zuid-Afrika), Australian Defense Forces Academy en Cranfield University (Groot Brittannie) de tweede Defense Academies and Colleges e-learning Conferentie. Deze conferentie zal worden gehouden op het Instituut Defensie Leergangen in Den Haag.

Vooralsnog nemen personen uit 10 landen deel aan deze conferentie en worden ongeveer 20 presentaties gehouden. Naast sprekers van de academies van de deelnemende landen zullen Stephen Heppell (UK) en Peter Sloep (Open Universiteit NL) optreden als keynote speakers. Ook zal mevrouw Anka Mulder van de TU Delft een presentatie houden over de wijze waarop zij e-learning hebben ingevoerd binnen de TU-Delft.

Doelstelling van de conferentie is om van elkaar te leren op het gebied van e-learning en te ontdekken welke specifieke problemen e-learning met zich meebrengt in een militaire omgeving. De subthemas van 2010 zijn:

- veiligheid versus openheid - verandermanagement, hoe krijg je de docent zover - studentervaringen en wensen.

Er kan nog steeds worden ingeschreven voor de conferentie. Ga voor meer informatie en inschrijvingsinformatie naar www.dacel.com.au.