Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Gratis pensioenspreekuur op Hogeschool Rotterdam

Op woensdag 21 en donderdag 22 april kunnen belangstellenden van 14.00 21.00 uur gebruikmaken van het gratis pensioenspreekuur op Hogeschool Rotterdam aan de Kralingse Zoom 91.

Op die data gaan studenten van de opleiding Financial Services Management samen met pensioenexperts in op allerlei vragen met betrekking tot de oudedagvoorziening.

Vijftien teams van twee studenten zullen in een klein uur antwoord geven op diverse pensioenvragen. De studenten houden het spreekuur in samenwerking met Centiq, wegwijs in geldzaken. Tijdens het spreekuur zijn ook experts aanwezig, die de studenten bijstaan in geval van complexe pensioenvragen. In aanvulling op hun opleiding hebben ze vanuit het lectoraat Pensioenmanagement van de hogeschool extra training gekregen.

Het spreekuur is gratis en er is geen sprake van verkoop of andere commerciële activiteiten. Er zal niet worden ingegaan op pensioen voor zelfstandigen en mensen met een eigen bedrijf. Aanmelden kan via www.hogeschoolrotterdam.nl/pensioenspreekuur.