Gemeente Haaksbergen


Afscheidsreceptie Ben Eshuis en Han Noordink
15-04-2010 Afscheidsreceptie Ben Eshuis en Han Noordink Volgende week woensdagmiddag (21 april) wordt tijdens een gezamenlijke receptie afscheid genomen van Ben Eshuis en Han Noordink als wethouder van de gemeente Haaksbergen. De receptie is in het atrium van het gemeentehuis en duurt van 16.00 - 18.00 uur.

Ben Eshuis was in de afgelopen vier jaar voor het CDA wethouder financiën en openbare werken. Een aantal weken geleden diende hij z'n ontslag in vanwege zijn benoeming tot lid van de gemeenteraad van Hof van Twente. In die gemeente is hij inmiddels kandidaat-wethouder.

Han Noordink werd eind 2007 wethouder als opvolger van Marijke van Beek die was benoemd tot burgemeester van het Groningse Eemsmond. In het huidige college is Noordink onder meer verantwoordelijk voor de portefeuilles Welzijn en Sociale Zaken. Met ingang van de installatie van het nieuwe college van B&W keert Han Noordink weer terug in de gemeenteraad als fractievoorzitter van de PvdA. Die functie had hij ook voordat hij wethouder werd.