Gemeente Noordwijkerhout


Voortgang herinrichting van de Victoriberg

Het eerste deel van de Victoriberg, gelegen tussen de Zeestraat en de Coremolen, wordt op woensdag 21 april a.s. geasfalteerd. Om dit mogelijk te maken, wordt de inrit naar de Coremolen van maandag 19 april tot en met woensdag 21 april afgesloten.

Vanaf dinsdag 20 april tot en met woensdag 21 april zal de Zeestraat tussen de Dorpsstraat en de Victoriberg ter hoogte van de Victoriberg worden afgesloten. De Zeestraat tussen de Victoriberg en de Schulpweg blijft tot en met vrijdag 23 april gestremd voor doorgaand rijverkeer. Na het asfalteren zal zowel de Zeestraat als de Coremolen in de namiddag van woensdag 21 april weer bereikbaar zijn. De Victoriberg zelf wordt pas vrijdag 23 april in de namiddag opengesteld voor het verlichte bloemencorso, dat 's avonds vanaf ca. 21.45 uur over de Victoriberg naar De Brink rijdt.

Op maandag 26 april wordt gestart met het tweede gedeelte van de Victoriberg tussen de Coremolen en Kerkeland. Hiervoor zal de Victoriberg op maandagochtend weer worden afgesloten tot en met de eerste week van juni. Het verkeer zal worden omgeleid via de Viaductweg. Vanaf 10 mei zijn wij genoodzaakt de kruising Kerkeland/Victoriberg gedurende drie weken af te sluiten in verband met riool- en asfalteringswerkzaamheden. Deze kruising wordt op 28 mei weer opengesteld voor alle verkeer.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden overlast met zich meebrengen, maar vragen hiervoor uw begrip. Voor vragen kunt u terecht op (0252) 340 166 of (0252) 343 883. U kunt uw vragen ook per e-mail stellen aan: hvanlimb@noordwijkerhout.nl.