Experteer - Nu ook in Nederland 21/04/2010 10:21

PR Newswire

MÜNCHEN, Duitsland, April 21, 2010 /PRNewswire/ -- Senior-level vacatures vanaf EUR60.000 - Discrete toegang tot meer dan 6.000 headhunters:

Met meer dan 60.000 vacatures tussen de EUR60.000 en EUR300.000 en meer dan 6.000 gescreende headhunters die op zoek zijn naar geschikte kandidaten, is Experteer ( http://www.experteer.nl ) dé carrière service exclusief voor senior specialisten en managers in Europa.

De lancering van experteer.nl betekent een uitbreiding van de succesvolle carrière service naar Nederland, teneinde te voldoen aan de wensen van hooggekwalificeerde professionals aldaar. Momenteel zijn de meeste Nederlandse vacaturesites generalisten die zich concentreren op de abeidsmarkt, maar geen specifieke niche bedienen.

In het hogere segment is er veel vraag bij senior professionals en headhunters naar een platform, dat zich uitsluitend richt op functies op senior niveau. Experteer biedt senior professionals een gevarieerd overzicht van vacatures vanaf EUR60.000 in heel Europa. Daarin onderscheidt Experteer zich van bestaande zakelijke netwerken, aangezien de profielen van kandidaten alleen zichtbaar zijn voor gescreende headhunters. Recruiters van bedrijven krijgen geen toegang tot de kandidaten database, maar kunnen hun senior-level vacatures wel op Experteer plaatsen.

Headhunters waarderen de geavanceerde zoekfuncties en gebruiken Experteer dagelijks om op vertrouwelijk wijze in contact te treden met kandidaten, die willen doorgroeien. De kandidaten die een nieuwe baan zoeken, kunnen gebruik maken van een groot aantal zoekopties om snel en efficiënt toegang te verkrijgen tot passende vacatures, waar ter wereld ze zich dan ook bevinden. Het is tevens de perfecte service voor professionals die niet zozeer actief van baan willen wisselen, maar die in het algemeen een oogje willen houden op het banenaanbod binnen de EUR60.000 en EUR300.000 range in hun branche.

Experteer is inmiddels in meer dan 10 Europese landen actief en werkt met een zeer internationaal team en bestuur.

Alexander Blume, Country Manager Nederland: 'Experteer.nl zal haar plaats op de Nederlandse markt vinden omdat er behoefte is aan een service, die voor een niche kiest en haar klanten en partners in die niche gewetensvol bedient. We zijn gericht op kwaliteit en discretie voor zowel senior professionals als headhunters. Momenteel krijgen we veel positieve feedback wat betreft de kwaliteit van de vacatures en de profielen van kandidaten. De gemiddelde gebruiker van Experteer is 40 jaar en verdient meer dan EUR80.000.

Nina Zimmermann, Head of International: `We zijn erg blij met de lancering van experteer.nl. Meer dan 1,75 miljoen senior professionals vertrouwen op Experteer bij de volgende stap in hun carrière en met onze nieuwe Nederlandse service zetten we onze succesvolle Europese uitbreiding voort in een aantrekkelijke markt.

Over Experteer

Experteer, de toonaangevende carrièreservice voor senior professionals, biedt meer dan 60.000 vacatures met salarissen vanaf EUR60.000, en een netwerk van 6.000 vooraanstaande headhunters. De Premium service richt zich op ervaren specialisten en managers die bezig zijn met de volgende stap in hun carrière of simpelweg het banenaanbod en hun eigen marktwaarde in de gaten willen houden. Vacatures worden geplaatst door headhunters en geselecteerd door een team van onafhankelijke analisten, die voortdurend de markt onderzoeken, elke baan classificeren en van een salarisbenchmark voorzien. Experteer's unieke matching technologie stelt 1,75 miljoen ingeschreven abonnees op de hoogte, betreffende banen die nauwkeurig aansluiten op hun ervaring, expertise en carrièredoelen. De online carrièreservice biedt tevens kosteloze toegang en waardevolle netwerkmogelijkheden voor headhunters.

Experteer werd in juli 2005 opgericht door Holtzbrinck Ventures GmbH, een dochterbedrijf van de Georg von Holtzbrinck uitgeversgroep, en heeft haar hoofdkantoor in München. Meer informatie kan worden gevonden op http://www.experteer.nl of via de domeinnaam van de service van elk land waarin het actief is:.de/.com/.ch/.fr/.co.uk/.be/.at/.it/.es en us.experteer.com.

Perscontact

Vaidehi Rao
Experteer GmbH
Lenbachplatz 3
80333 München
Telefoon +49(89)-552793-264
Telefax +49(89)-552793-101
E-mail: vaidehi.rao@experteer.com

Perscontact: Vaidehi Rao, Experteer GmbH, Lenbachplatz 3, 80333 München, Telefoon +49(89)-552793-264, Telefax +49(89)-552793-101, E-mail: vaidehi.rao@experteer.com






-