Gemeente Goedereede


Loting starterswoningen Molenkade te Stellendam

Onlangs heeft aannemingsbedrijf Van den Nieuwendijk een aanvraag om bouwvergunning ingediend voor de bouw van 8 starterswoningen aan de Molenkade te Stellendam. Deze woningen variëren in prijs tussen de EUR 170.000 en EUR 190.000.
In het kader van het streven van de gemeente om starterswoningen ook daadwerkelijk voor de juiste categorie kopers beschikbaar te hebben, heeft de gemeente Goedereede besloten dat middels loting bepaald zal worden wie deze woningen kunnen kopen. In deze loting wordt voorrang gegeven aan de starters op de woningmarkt.
Impressie

Inschrijving
U kunt zich voor deze loting inschrijven. Op het bijgevoegde inschrijfformulier staat vermeld welke groepen kopers in aanmerking komen en aan welke voorwaarden dient te worden voldaan. De inschrijving loopt tot en met 7 mei 2010. Op 11 mei 2010 zal de loting plaatsvinden in verenigingsgebouw Oostdam aan de Jongkoenstraat 1 te Goedereede.

Informatie
Voor meer informatie over het project zelf kunt u terecht bij aannemingsbedrijf Van den Nieuwendijk via (0187) 49 17 39.

In onderstaande pdf-documenten staat informatie over het project.
* Impressie Molenkade-1.pdfLees voor

* Impressie Molenkade-2.pdfLees voor

* Brief loting Molenkade.pdfLees voor

* Inschrijfformulier loting Molenkade.pdfLees voor
* Machtigingsformulier loting Molenkade.pdfLees voor