KLM



Intercontinentale vluchten KLM volledig hervat

Amstelveen - 1970-01-01

KLM verwacht vandaag alle intercontinentale vluchten zowel van als naar Schiphol uit te kunnen voeren. Hierbij wordt zo veel mogelijk gestreefd naar het herstellen van de dienstregeling en vliegen op de oorspronkelijke vluchttijden.

Voor de dienstregeling in Europa gelden nog enkele beperkingen. Een aantal luchthavens is nog gesloten en op enkele luchthavens is het daglichtregime nog van kracht. KLM verwacht vandaag een grote stap te kunnen maken om het luchtverkeer te normaliseren en ongeveer zeventig procent van alle Europese vluchten uit te voeren. Vanmiddag vanaf 14.00 uur Nederlandse tijd zal KLM een aantal geannuleerde vluchten naar het Verenigd Koninkrijk toch uitvoeren en datzelfde geldt voor vluchten op enkele bestemmingen in Scandinavië. Van de groep KLM passagiers die donderdag 15 april gestrand is, zijn er nog 75 passagiers op Schiphol.

KLM stelt alles in het werk om zo snel mogelijk alle vluchten volgens dienstregeling te hervatten en passagiers en vracht op hun bestemming te krijgen. Waar mogelijk is de capaciteit vergroot. Zo wordt vandaag een extra vlucht in gezet naar Curaçao en Bonaire die morgen weer in Amsterdam wordt verwacht.

Voor exacte vluchttijden en informatie over specifieke bestemmingen adviseert KLM de website www.klm.com te controleren. Vanwege de uitzonderlijke situatie is er een speciale pagina met vertrek- en aankomsttijden. KLM raadt passagiers aan eerst op de website te kijken of hun vlucht vertrekt en niet naar Schiphol af te reizen.

Publicatie datum: 1970-01-01