Politie Zeeland


---


W-758-2010 Rijbewijs ingevorderd van hardrijder, Arnemuiden
Een 23-jarige Middelburgse automobilist moest dinsdagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij op de A58 veel te hard reed.
Tijdens een lasercontrole op de A58 bij Arnemuiden reed de man met een, gecorrigeerde, snelheid van 179 km/h. Op de A58 geldt een maximumsnelheid van 120 km/h.

W-759-2010 Diefstal uit auto, Middelburg
In de Roozenburglaan in Middelburg werd in de nacht van dinsdag op woensdag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden twee tassen met kleding, een Mp3-speler en de autoradio gestolen. Van de gestolen goederen is de waarde onbekend.

O-760-2010 Verkeersongeval in Goes
Op de Dam in Goes vond dinsdag rond 20.00 uur een verkeersongeval plaats.
Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele kwam uit de richting van de Van de Spiegelstraat. Hij verleende op de Dam geen voorrang aan een 22-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, die uit de richting van de M.A. de Ruiterlaan kwam. Bij de aanrijding liep de bromfietser beenletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

O-761-2010 Eenzijdig verkeersongeval, 's-Gravenpolder
Op de Bernhardweg Oost gebeurde woensdag om 06.45 uur een eenzijdig verkeersongeval.
Een 64-jarige automobilist uit Kapelle reed in de richting van Ovezande en belandde, door onbekende oorzaak, met zijn auto in de berm. Hierbij raakte hij een lantaarnpaal, waardoor de auto op de zijkant terechtkwam. De man kon ongedeerd uit de auto komen. De lantaarnpaal brak af en de auto raakte beschadigd.

Z-762-2010 Diefstal uit woning, Terneuzen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning in de Tholensstraat in Terneuzen.
In de woning werden diverse kasten en lades doorzocht. Er werden diverse goederen, waaronder een dvd-recorder met afstandsbediening, gestolen. De waarde van de dvd-recorder bedraagt enkele tientallen euro's.