Twynstra Gudde


Adviseurs van Twynstra Gudde schrijven boek

In het facilitaire domein is een trend zichtbaar om te kiezen voor het regiemodel. Verschillende onderzoeken in de facilitaire markt en de grote bezoekersaantallen tijdens congressen over dit onderwerp bevestigen de groeiende belangstelling voor het regiemodel.

Maar wat wordt onder regie verstaan? Wanneer is de regieambitie opportuun? Welke strategische keuzes moeten gemaakt worden? Hoe kan de vraagafstemming worden ingericht? Hoe kan vorm worden gegeven aan de uitvoering? Hoe kan de bedrijfsvoering worden ingericht én hoe kan een veranderingstraject worden opgezet en gerealiseerd? Zeven fundamentele vragen waar adviseurs Facility Management van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde Adviseurs en Managers antwoord op geven in het nieuwe boek De facilitaire regieorganisatie in bedrijf.

De auteurs beschrijven regie als organisatievorm voor facility management op basis van hun jarenlange ervaring. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en casuïstiek wordt de lezer meegenomen langs het richten, inrichten en implementeren van de regieorganisatie. De facilitaire regieorganisatie in bedrijf is een aanrader voor zowel managers bedrijfsvoering, facility managers, als studenten facility management. Op basis van het boek bieden de auteurs in samenwerking met Kluwer voor docenten ondersteunend lesmateriaal aan en is tevens een masterclass ontwikkeld.

Het boek wordt op 25 mei gelanceerd met een boekpresentatie voor genodigden uit het facilitaire werkveld. Op de website van Twynstra Gudde is meer informatie te vinden over het boek en de auteurs. U kunt De facilitaire regieorganisatie in bedrijf vanaf 15 mei 2010 bestellen via Kluwer - Facto Magazine. Voor overige vragen of informatie kunt u contact opnemen met Frederique Zeemans.

De facilitaire regieorganisatie in bedrijf
ISBN: 9789013072617
Prijs: 49,50